default-image

Άγνωστο αν θα κατέβει ο ΟΦΗ στην Α2 μπάσκετ

Μπάσκετ
Άγνωστο αν θα κατέβει ο ΟΦΗ στην Α2 μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ να δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 για τη νέα χρονιά όμως αυτό δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κατηγορίας και κατ΄επέκταση να λάβει μέρος στις αγωνιστικές της δραστηριότητες.

Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να κάνουν ότι μπορούν ώστε ο ΟΦΗ να δώσει και πάλι το παρών στην Α2, όμως με τα δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, τα πράγματα μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα.

Ο Γιάννης Δανδάλης και οι συνεργάτες του καταβάλουν προσπάθειες για να βρεθούν χορηγοί ώστε να καλυφθεί ένα μέρος του αυξημένου, λόγω κατηγορίας, προϋπολογισμού όμως προς στιγμής τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Ο σχεδιασμός στην ομάδα έχει παγώσει την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας (πλην του Πανιωνίου που βρίσκεται σε ανάλογη κατάσταση) έχουν ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τα ρόστερ τους.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να «τρέξει» τις εξελίξεις αν θέλει να είναι στο νέο πρωτάθλημα της Α2 το οποίο και αναμένεται το δυσκολότερο των τελευταίων ετών. Θα πρέπει να ενισχυθεί λοιπόν για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Μέχρι τώρα πάντως προπονητής και παίκτες είναι στον… αέρα αφού ουσιαστικές κινήσεις ως προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχουν γίνει. Κάποιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Φώτης Τακιανός έχει δεχθεί ανεπίσημα κρούση από έλληνα προπονητή που θα βρεθεί στον πάγκο Ευρωπαϊκής ομάδας τη νέα χρονιά, για να είναι στο τεχνικό του τιμ…

Μέσα στις επόμενες ημέρες λοιπόν αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την εξασφάλιση κονδυλίων που θα διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών υπάρχουν σημαντικές απώλειες ως προς τις συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Ήδη η γυναικεία ομάδα του Αρκαδίου δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 όπως και η ανδρική ομάδα του Ηροδότου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News