default-image

Εικόνες εγκατάλειψης στο ΒΑΚ

Αθλητισμός
Εικόνες εγκατάλειψης στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγώνα δρόμου κάνουν τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της διοίκησης του ΟΦΗ, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, για να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει απρόσκοπτα την προετοιμασία της.

Το μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ Γιάννης Βάβουλας, που έχει αναλάβει την επίσπευση  και την εποπτεία των εργασιών, κάνει λόγο για «εικόνες εγκατάλειψης στο Αθλητικό Κέντρο» και εκφράζει τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι «πρέπει να γίνουν πολλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Ήδη συνεργεία που έχουν μπει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ασχολούνται με το κούρεμα των γηπέδων, την λίπανση και το πότισμα τους, προκειμένου το χόρτο να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά.

Η επισκευή της κεντρικής γεώτρησης που έχει υποστεί φθορές και δεν λειτουργεί, ο καθαρισμός του χώρου των γηπέδων, αλλά και σημαντικές ηλεκτρολογικές και υδραυλικές  επεμβάσεις στο κτιριακό συγκρότημα, αποτελούν επίσης σοβαρά ζητήματα.

Ακόμη η επισκευή του γυμναστηρίου, αλλά και του ιατρείου, που επίσης πρέπει να επιταχυνθεί για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα. Όπως επίσης και τα μηχανήματα και τα στεγνωτήρια ρούχων της ομάδας, που έχουν υποστεί σημαντικές φθορές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News