default-image

Δαμιανάκης: Έμεινα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Δαμιανάκης: Έμεινα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του ΟΦΗ, ο Μπάμπης Δαμιανάκης, θα στηρίξει-και αυτός-την προσπάθεια της ομάδας  στην Γ΄ Εθνική. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός (14-6-1995) απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης του ΟΦΗ και θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Η παραμονή του Μπάμπη Δαμιανάκη, ενός παίκτη γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ,  που ξεκίνησε από τις ακαδημίες και έφτασε στην πρώτη ομάδα, με 12 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους του ΟΦΗ, καθώς ήταν από τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό, όπως και ο Μανόλης Μπολάκης που -επίσης-παρέμεινε στην ομάδα, αλλά και ο Μανόλης  Φαζός την απάντηση του οποίου περιμένουν τις επόμενες μέρες στον ΟΦΗ.

Ευχή των ανθρώπων της ομάδας είναι να παραμείνουν στο σύλλογο όλα τα ελπιδοφόρα παιδιά του συλλόγου, που αναδείχθηκαν στην προηγούμενη χρονιά και πάνω σε αυτό εστιάζονται οι προσπάθειες που έχουν γίνει.

Στις δηλώσεις του για την παραμονή του στον ΟΦΗ ο Μπάμπης Δαμιανάκης ανέφερε πως «υπήρχαν κάποιες προτάσεις για μένα αλλά έμεινα για τον ΟΦΗ για να τον βοηθήσω να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

 Είμαι 12 χρόνια στην ομάδα και πρέπει να πω ότι για μένα ο ΟΦΗ ήταν πάντα η προτεραιότητα, απλά περίμενα λίγο για να δω τι θα γίνει στην ομάδα. Βλέπω ότι έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός και αυτό με ικανοποιεί, γιατί πιστεύω ότι θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια.  Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που έχουν μπει στην ομάδα θέλουν να κάνουν καλή δουλειά. Το διαπίστωσα αυτό, από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κ. Γιάννη Πολεμαρχάκη. Δεν αξίζει στον ΟΦΗ να παίζει στην Γ Εθνική. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο στην προσπάθεια που θα κάνουμε και ελπίζω ότι όλα να πάνε καλά για μας» ανέφερε ο Μπάμπης Δαμιανάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News