default-image

Φορτσάρουν για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Φορτσάρουν για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φουλάρουν για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό μετά την συμφωνία για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες, υπήρξε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους υπεύθυνους της ομάδας που βρίσκονται στην Αθήνα και σε εκείνους που είναι στο Ζέεφελντ για την αποστολή της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σε αυτή ο Μάρκο Σίλβα κατέθεσε τις απόψεις του για τις θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα μετά τις πρώτες προπονήσεις που έχει με την ομάδα και την γνώση του ρόστερ της που πλέον έχει.

Κρίθηκε ότι πρέπει να αποκτηθούν τρεις "πρωτοκλασάτοι" παίκτες και να αναζητηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με σαφώς λιγότερα χρήματα αλλά που θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Σχετικά με τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές ο Μάρκο Σίλβα επεσήμανε ότι κατά τη γνώμη του χρειάζεται ένας κεντρικός αμυντικός, ένας εξτρέμ, και ένας επιθετικός.

Στο κέντρο της άμυνας ο Νέτο είναι η πρώτη επιλογή. Για τη θέση του εξτρέμ ο Μουνιέ συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές εισηγήσεις συγκριτικά με άλλους παίκτες.

Σχετικά με την επίθεση, το τοπίο είναι αρκετά θολό καθώς δεν έχει ξεχωρίσει η περίπτωση ενός παίκτη. Ακόμη και εκείνες τις περιπτώσεις που είχαν στα υπόψη τους οι υπεύθυνοι στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, πρόκειται να επανεξεταστούν καθώς όλοι κρίνουν ότι η θέση του "φουνταριστού" είναι ιδιαίτερα σημαντική για την λειτουργία της ομάδας.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News