Αθλητισμός

Καλά στην υγεία του ο Μανώλης Πατεμτζής

Μία περιπέτεια με αίσιο όμως τέλος είχε με την υγεία του ο Μανώλης Πατεμτζής που το Σάββατο το πρωί και ενώ βρισκόταν στο χωριό του ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα και προχώρησαν σε μπαλονάκι αφού μία αρτηρία της καρδιάς ήταν φραγμένη.

Ο έμπειρος προπονητής αφού νοσηλεύθηκε αρχικά στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε θάλαμο απ΄όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παρότι ο Μανώλης Πατεμτζής υποβάλλονταν ανά τακτά διαστήματα σε προληπτικούς ελέγχους, δεν είχε διαπιστωθεί πρόβλημα που να του κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου.

Το γεγονός αναστάτωσε, όπως είναι φυσικό την οικογένεια Πατεμτζή, που είχε χαρές πρόσφατα με τον πολιτικό γάμο του γιού του Μανώλη Πατεμτζή. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν και ταχεία ανάρρωση!  

Ευχές από τον ΠΟΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο.Α. με ανακοίνωση του «εύχεται από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στον φίλο και μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Μανώλη Πατεμτζή για την περιπέτεια υγείας του και σύντομα να επιστρέψει στα γήπεδα όπου και ανήκει!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια