default-image

Στην τελική ευθεία για την γ.σ. στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Στην τελική ευθεία για την γ.σ. στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διεργασίες στον Εργοτέλη σε ότι αφορά τις επαφές που επιχειρούνται από το Δημήτρη Παπουτσάκη και τους συνεργάτες του για την αναζήτηση υποστηρικτών στην προσπάθεια που θα επιχειρηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη νέα χρονιά. Πιο συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάνει προσπάθειες ώστε να βρει οικονομικά στηρίγματα προκειμένου να αποφασιστεί η επιλογή της Football League.

Οι εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα κάνουν βέβαια τα πράγματα πολύ δύσκολα. Όμως στον Εργοτέλη θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα η ομάδα να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Αυτό φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα είναι και η τελική επιλογή…

Εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα τότε η ομάδα θα πάρει τον δρόμο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.  Υπενθυμίζουμε ότι η έκτακτη γενική συνέλευση έχει οριστεί για την προσεχή Παρασκευή στις 19:00 στο Μαρτινέγκο, οπότε και θα ενημερωθούν οι μέτοχοι για τα οικονομικά θέματα της Εταιρίας προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις για συμμετοχή στην επαγγελματική ή ερασιτεχνική κατηγορία.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης βρίσκεται και η λύση και εκκαθάριση τα ΠΑΕ και ο ορισμός εκκαθαριστών, προκειμένου να μην χαθεί επιπλέον χρόνος, εφόσον η απόφαση είναι αυτή, ώστε να δρομολογηθούν γρήγορα οι μετέπειτα εξελίξεις.

Όποια και αν είναι πάντως η επιλογή στον Εργοτέλη θα πρέπει οι άνθρωποι του να κινηθούν άμεσα για το σχεδιασμό της ομάδας της νέας περιόδου αφού ο χρόνος κυλάει ενώ οι άλλες ομάδες βρίσκονται σε μεταγραφικό οργασμό, τη στιγμή που στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν ξέρουν ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News