default-image

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σλούκα στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κομβική θέση έχει αδειάσει στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα, την οποία και καλείται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εν ολίγοις, αναζητείται ένας παίκτης που να μπορεί να κάνει τη δουλειά του Σλούκα και ταυτόχρονα να χρησιμοποιείται περισσότερη ώρα στον «άσο».

Το όνομα του Ντάνιελ Χάκετ εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή της λίστας, αλλά όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο παίκτης πριν από μερικές ημέρες, δεν πρόκειται να ανακοινώσει την τελική του απόφαση νωρίτερα από τις 18 του μήνα. Μπορεί να μη δίνει το «παρών» στο Σάμερ Λιγκ και απλά να προπονείται με τους Νιου Γιορκ Νικς, ωστόσο είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο Σφαιρόπουλος με τη σειρά του θα συνομιλήσει με τον Ιταλοαμερικανό γκαρντ και θα του εκφράσει διά ζώσης τις σκέψεις του για τον ρόλο που θέλει να του δώσει στην ομάδα.

Βέβαια, δεν είναι και ο μοναδικός που υπάρχει στο μυαλό του 48χρονου προπονητή. Εκτός του Μαρσελίνο Χουέρτας, στη λίστα βρίσκουμε και το όνομα του Τάιλερ Τζόνσον, ο οποίος είχε δηλωθεί στο ρόστερ των Μαϊάμι Χιτ για το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός στο σαγόνι (σ.σ. τον αποκόμισε στο Σάμερ Λιγκ του Ορλάντο την περασμένη εβδομάδα, κόντρα στους Κλίπερς) τον έθεσε νοκ άουτ από τη συνέχεια των αγώνων.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει ανησυχία για το θέμα του Πάτρικ Γιανγκ από το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ιταλική ομάδα έχει στραφεί στην απόκτηση του Σέρβου σέντερ Βλαντιμίρ Στίματς. Να σημειωθεί, πάντως, ότι το sdna.gr έγραψε χθες ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σφήνα για την απόκτηση του... Νικολά Μιλουτίνοφ. Ενός παίκτη με τον οποίον είχαν έρθει σε (διερευνητική) επαφή τον περασμένο Μάιο, λίγο πριν από το φάιναλ φορ της Μαδρίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News