default-image

Επιλέγει τι θα κάνει ο Καλάθης με Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Επιλέγει τι θα κάνει ο Καλάθης με Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνία φτάνει στο τέλος της και ο παίκτης στην απόκτηση του οποίου βασίζεται το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού θα πάρει τις αποφάσεις του.

Ο λόγος για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να επιλέξει τι θα πράξει. Με τα υπάρχοντα δεδομένα η επιστροφή του στο «τριφύλλι» είναι πιο κοντά από ποτέ και μόνο μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο 26χρονος γκαρντ δεν έχει στα χέρια του κάποια αξιόλογη πρόταση από το ΝΒΑ. Οι Γκρίζλις τού έχουν προσφέρει 1,1 εκατ. δολάρια, δίνοντάς του τη δυνατότητα να φύγει αν βρει περισσότερα από άλλη ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αφού και οι Μάβερικς που τον εξέταζαν σαν λύση ξόδεψαν 10 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο με τον Ντερόν Γουίλιαμς και δεν έχουν απόλυτη ανάγκη έναν ακόμη γκαρντ. Οι πιθανότητες να μείνει ο Καλάθης στο Μέμφις είναι λίγες, αφού ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος από τη στιγμή που υπάρχουν εκεί οι Μάικ Κόνλεϊ και Μπένο Ούντριχ, ενώ τα χρήματα δεν είναι πολλά (1,1 εκατ. δολάρια μαζί με την εφορία).

Ερχόμενος στον Παναθηναϊκό θα παίξει σε γνώριμο περιβάλλον, με ένα τριετές κλειστό συμβόλαιο που θα του αποφέρει 6 εκατ. δολάρια συνολικά και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλη πρόταση από την Ευρώπη δεν προκύπτει κι έτσι ο ομογενής γκαρντ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο «τριφύλλι» μετά από μια τριετία.

Στην υπόθεση των δύο σέντερ που θα αποκτηθούν δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός θα επιλέξει δύο μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων, των Ραντούλιτσα, Μιλουτίνοφ, Λάσμε και Μαυροκεφαλίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News