default-image

Τη Δευτέρα ο Τζιοβάνι στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Τη Δευτέρα ο Τζιοβάνι στην Αθήνα για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τυπική διαδικασία είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ, όσο κι αν οι συμπατριώτες του προσπαθούν να την… τρενάρουν. Ο 26χρονος αριστερός μπακ δέχεται πιέσεις να παίξει στο προσεχές παιχνίδι της Φλουμινένσε, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα προτιμήσει να μπει στο αεροπλάνο και να φτάσει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να υπογράψει στην «Ένωση» και να αρχίσει προπονήσεις.

Το deal είναι δεδομένο με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματά του, ενώ ένα ποσό θα πάρει και η «Φλου». Υπολογίζεται πως το ποσό που θα διαθέσει η ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον παίκτη δεν θα ξεπερνά τις 500-600 χιλ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα είναι της τάξεως των 200.000 ευρώ το χρόνο.

Στροφή σε γκολκίπερ

Μετά την απόκτηση του Τζιοβάνι η ΑΕΚ θα φουλάρει για τερματοφύλακα, με στόχο να τον έχει στις τάξεις της προτού αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις 20 Ιουλίου. Πέραν των Βάρας και Μπαρόχα, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, που τίθενται υπόψη της.

Μάνατζερ πρότειναν τον 30χρονο Ιταλό Τζιανλούκα Κούρτσι, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα. Φέτος δεν είχε καμία συμμετοχή με τους «τζιαλορόσι», αν και νωρίτερα είχε γεμάτες σεζόν με Σιένα, Σαμπντόρια και Μπολόνια.

Επίσης προτάθηκε στην ΑΕΚ ο 27χρονος Παραγουανός Ρομπέρτο Φερνάντες, που είναι ελεύθερος. Έχει περάσει από Σέρο Πορτένιο στην πατρίδα του, Εστουδιάντες και Ράσινγκ στην Αργεντινή, Βιτόρια στη Βραζιλία, αλλά και από την Ευρώπη με την Ουτρέχτη, ενώ μετρά και τρεις εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Τέλος, σύμφωνα με τη Live Sport, η ΑΕΚ έχει εξετάσει την περίπτωση του Τζούνιορ Σορνόσα, 21χρονου μεσοεπιθετικού από τον Ισημερινό, που ανήκει στην Ιντεπεντιέντε της πατρίδας του, αλλά παίζει στη Μινέιρος Ζακατέκας.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News