default-image

Τέταρτος ο Αναστασάκης του Ελ. Βενιζέλου στο Ευρωπαϊκό Στίβου

Σπορ
Τέταρτος ο Αναστασάκης του Ελ. Βενιζέλου στο Ευρωπαϊκό Στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Έλληνες αθλητές στους χθεσινούς τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ταλίν.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης του Ελ. Βενιζέλου κατέλαβε την 4η θέση στη σφυροβολία με βολή στα 71.64μ., έχοντας δύο ακόμα έγκυρες βολές στα 71,55μ. και 71.64μ.

Τα μετάλλια, πάντως, μοιράστηκαν στα φαβορί (Μίλερ 74.46μ. Πρόνκιν με 74.29μ και Πάστορ με 74.06μ.) με επιδόσεις μακριά απ' το φετινό ατομικό (72.55μ.) του Αναστασάκη.

Η Γεωργία Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ τερμάτισε 11η σε μια χρονιά που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Η Ελληνίδα άλτρια έμεινε στα 4.05μ. και αποκλείστηκε με τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.15μ.επίδοση που είχε «πιάσει» στα προκριματικά.

Θετική ήταν η παρουσία και του Κώστα Ντεντόπουλου στα 10χλμ βάδην. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε δυνατά την κούρσα και βρισκόταν για αρκετό μέρος της διαδρομής στην πρώτη 10άδα, όμως έριξε ρυθμό και τερμάτισε στην 18η θέση μετά από 1 ώρα 38' και 28''.

Στο σημερινό πρόγραμμα θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στα προκριματικά της σφαιροβολίας και του ακοντισμού αντίστοιχα η Σταματία Σκαρβέλη και ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης.

Το πρόγραμμα:

10.00 Σφαιροβολία Γυναικών (Σκαρβέλη)

14.00 Ακοντισμός Ανδρών (Μπατζάβαλης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News