default-image

Απέκτησε τον Αρντάν Τουράν η Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Απέκτησε τον Αρντάν Τουράν η Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρντά και με τη… βούλα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας (δεν έγινε επίσημα γνωστή η χρονική του διάρκεια, αλλά οι Ισπανοί κάνουν λόγο για πανταετές) με την Μπαρτσελόνα και οι Μαδριλένοι θα βάλουν στα ταμεία μίνιμουμ 34 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνολικά μαζί με τα μπόνους μπορεί να γίνουν 41.

 Υπενθυμίζεται ότι υπολογίζεται από τους Καταλανούς για το δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς μέχρι τέλη Δεκεμβρίου δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίξει, λόγω της γνωστής τιμωρίας που έχει στους «μπλαουγκράνα» από την UEFA.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι από παιδί ονειρευόμουν να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά όταν άκουσα για την Μπαρτσελόνα, τις έκανα όλες στην άκρη».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον Τσάβι που αποχώρησε μετά από μια μεγάλη καριέρα με την Μπαρτσελόνα, είπε: «Κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Τσάβι επειδή είναι μοναδικός στο είδος του στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Θα αποτελεί πάντα σύμβολο της Μπαρτσελόνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News