Αθλητισμός

Καταλήγει σε Βραζιλιάνο τερματοφύλακα η ΑΕΚ

Το κενό στο αριστερό άκρο καλύφθηκε, τώρα τερματοφύλακας. Η ΑΕΚ έχει κλείσει ουσιαστικά τον Τζιοβάνι. Με την παρουσία του πατέρα του στην Ελλάδα, σβήστηκαν οι επιφυλάξεις που υπήρχαν και εντός του Σαββατοκύριακου θα έρθει στην Ελλάδα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Τώρα αναμένεται να πάρει σειρά το θέμα της απόκτησης παίκτη για τον «άσο». Τον τελευταίο καιρό «έπαιξαν» αρκετά οι Βάρας-Μπαρόχα, αλλά έχουν μειωθεί σημαντικά οι πιθανότητες να μην αποκτηθεί κανένας από τους δύο παίκτες.

Αρκετά ψηλά στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται πορτιέρο από τη Λατινική Αμερική όπως αναφέρεται στη «Live Sport» πρόκειται για παίκτη από τη Βραζιλία. Ωστόσο, δεν έχουν βγει προς τα έξω περισσότερες λεπτομέρειες. Προ δύο μηνών είχε κυκλοφορήσει το όνομα του Βάλτερ της Κορίνθιας. Ίσως να επανήλθε η συγκεκριμένη περίπτωση στην επιφάνεια, αλλά από την Ένωση δεν βγαίνει κάτι παραπάνω. Πάντως, φαίνεται πως έχει χάσει έδαφος ο Μπαρόχα τα τελευταία 24ωρα.

Περιμένει την άδεια

Ίσως και σήμερα, αλλά το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, θα ξεκινήσει η διαδικασία της διαβούλευσης της περιβαλλοντικής μελέτης για την «Αγια-Σοφιά» και θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του ονείρου των φίλων της ΑΕΚ. Στη συνέχεια θα χρειαστεί ένα μικρό σχετικά χρονικό διάστημα (κάτι παραπάνω από έναν μήνα) για να εκδοθεί η άδεια οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σχόλια