default-image

Τα είπε και με Σηφάκη ο Σεροπιάν

Ποδόσφαιρο
Τα είπε και με Σηφάκη ο Σεροπιάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνεχείς συναντήσεις με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά με τον πρόεδρο Αντύπα Σηφάκη σήμερα (8/7) το μεσημέρι.

Ο κ. Σηφάκης λόγω ενός ταξιδιού στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, δεν είχε την ευκαιρία νωρίτερα να συναντηθεί με τον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος και τον ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες και τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΟΦΗ.

«Χαίρομαι που είσαι μαζί μας και αυτό που θέλω να καταθέσω είναι ότι με χαρά βλέπω ότι το όνομα σου είχε θετική απήχηση στον κόσμο της ομάδας. Τα μηνύματα που έχω πάρει είναι θετικά και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη» είπε ο κ. Σηφάκης στον Σεροπιάν και του ευχήθηκε «μαζί με τον ΟΦΗ να φτάσεις στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της προπονητικής σου καριέρας, δηλαδή στην Σούπερ Λίγκ. Εκεί θέλουμε όλοι να δούμε την ομάδα μας και ευχόμαστε να το πετύχουμε μαζί σου».

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ανέφερε ακόμη στον προπονητή της ομάδας: «Ξέρω ότι σου αρέσει να δουλεύεις με νέα παιδιά και εμείς αυτό θέλουμε. Μια ομάδα με σήμα κατατεθέν την δουλειά, την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια. Σου εύχομαι καλή δύναμη και να ξέρεις ότι σαν διοίκηση θα είμαστε δίπλα σου, για να πετύχουμε».

Ακόμη, ο κ. Σηφάκης στάθηκε στην πρόσληψη του Γιώργου Βλαστού στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και ανέφερε στον κ. Σεροπιάν ότι «εύχομαι να έχετε καλή συνεργασία. Ο Γιώργος Βλαστός είναι ένα πρόσωπο αγαπητό και σεβαστό στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ συζήτησε για πολλά θέματα με τον προπονητή του ΟΦΗ, ενώ του αποκάλυψε ότι στη νεαρή του ηλικία όταν ήταν στην Γερμανία, υπήρξε ποδοσφαιριστής σε ομάδα Γ' κατηγορίας της Γερμανίας για 6.5 χρόνια. «Είμαι φίλος του ποδοσφαίρου, έχω τη δική μου άποψη και το βλέπω από τη δική μου μεριά».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας ο κ. Αντύπας ανέφερε στον Μουράτ Σεροπιάν ότι «η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, μας έχει φέρει μια πίεση, αλλά στον ΟΦΗ πρέπει να προχωρήσουμε, για να μην χαθεί χρόνος».

Ο κ. Σεροπιάν με την σειρά του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και ανέφερε ότι και οι δικές του φιλοδοξίες είναι να φτάσει ψηλά με τον ΟΦΗ, καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του.

Για τον αγωνιστικό και οργανωτικό σχεδιασμό ανέφερε ότι είναι σε καλό δρόμο και ο ΟΦΗ με τις κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μια ομάδα που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο όραμα το δικό του, της διοίκησης και του κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News