default-image

Ο Γιώργος Βλαστός τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ο Γιώργος Βλαστός τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Βλαστός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ, όπως έκανε γνωστό το ηρακλειώτικο σωματείο.

Ο Γιώργος Βλαστός έχει φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ στο παρελθόν και αυτό ήταν ένας βασικός λόγος που του ζητήθηκε να συμμετάσχει σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Η θετική του απάντηση στην πρόταση που του έγινε σημαίνει και την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Βασικός του ρόλος θα είναι να αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η συμφωνία επικυρώθηκε και επίσημα, με τον Γιώργο Βλαστό να ξεκινάει ήδη τη δουλειά με τον προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, με τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι συνδέεται με στενή φιλία, καθώς οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον ΑΟΑΝ το 1995. Ήδη προπονητής και τεχνικός διευθυντής ξεκίνησαν την συνεργασία τους για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας.

Βλαστός: «Τιμή μου να βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Ο Γιώργος Βλαστός για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή και την συνεργασία με τον Μουράτ Σεροπιάν ανέφερε πως  «στη θέση αυτή που ανέλαβα δεν έχει σημασία τόσο το πρόσωπο, όσο η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει. Όλα ξεκινούν από το μηδέν για την ομάδα μας. Είναι τιμή για μένα που κλήθηκα να βοηθήσω τον ΟΦΗ, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Είναι τιμή για μένα που η διοίκηση εμπιστεύεται το πρόσωπο μου, για να παρέχω την βοήθεια που χρειάζεται η ομάδα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, αλλά να δουλέψουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με ένα καλό φίλο όπως είναι ο Μουράτ Σεροπιάν».

Σεροπιάν: «Αμοιβαία εμπιστοσύνη»

Με την σειρά του ο Μουράτ Σεροπιάν για την συνεργασία με τον Γιώργο Βλαστό ανέφερε πως «είναι τιμή για μένα να συνεργαστώ με ένα άνθρωπο που έχει γράψει την ιστορία του ΟΦΗ. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη συνεργασία, γιατί υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, αλλά και οι ικανότητες για να πετύχουμε και να πάμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει».

Η καριέρα του Γιώργου Βλαστού

Ο Γιώργος Βλαστός γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 11/07/1964 και στη μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα συνέδεσε το όνομά του με τον ΟΦΗ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε επί δέκα σεζόν στην Α' Εθνική (1982-1992). Ακολούθως αγωνίστηκε και σε ΕΑΡ (Β' Εθνική) και Άγιο Νικόλαο (Γ' Εθνική). Ως προπονητής έχει εργαστεί στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ (από τις ακαδημίες ως την πρώτη ομάδα ως βοηθός, αλλά και ως τεχνικός διευθυντής), στον Ηρόδοτο (Δ' Εθνική) στη Θύελλα Πατρών (Γ' Εθνική), στον Παναιγιάλειο (Γ' και Δ' Εθνική  ), στην Επισκοπή (Δ' Εθνική), στον Πανηλειακό (Γ Εθνική) , στην Καλλιθέα (Β Εθνική), στη Νάξο (Δ' Εθνική), στον Γιούχτα (Γ Εθνική).

Σεροπιάν: «Σε καλό δρόμο ο μεταγραφικός σχεδιασμός»

Ο ΟΦΗ έχει προχωρήσει σημαντικά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και έχει συμφωνήσει προφορικά με παίκτες, όπως τονίζει  ο Μουράτ Σεροπιάν. Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στην ανανέωση του Μανόλη Μπολάκη, τόνισε ότι ««τον θέλαμε στην ομάδα και χαίρομαι που συνεχίζει. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με τα υπόλοιπα παιδιά. Τον Δαμιανάκη, τον Φαζό, τον Ροβίθη. Από αυτούς εξαρτάται. Η ομάδα τους θέλει».

Ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση του Αλέξη Περογαμβράκη, στον οποίο επίσης έχει κάνει πρόταση ανανέωσης ο ΟΦΗ, τόνισε πως «θέλουμε να μείνει ο Περογαβράκης. Εχει δείξει την αξία του και θα είναι μια πολύ καλή είδηση για μας να συνεχίσει στην ομάδα». Για την περίπτωση του Βραζιλιάνου Φαμπίνιο, για τον οποίο επίσης ενδιαφέρεται ο ΟΦΗ, ανέφερε πως «ο Φαμπίνιο μας ενδιαφέρει. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στα πλάνα μας. Αν δεν υπογράψει όμως, δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Χρειάζεται λίγη υπομονή. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε καλό δρόμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News