default-image

Για πέντε χρόνια στην Τότεναμ ο Αλντερβάιρελντ

Ποδόσφαιρο
Για πέντε χρόνια στην Τότεναμ ο Αλντερβάιρελντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμβόλαιο πενταετίας υπέγραψε στην Τότεναμ ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ κάτι που εξόργισε τη Σαουθάμπτον  που δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι.

Τα «σπιρούνια» ολοκλήρωσαν την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού από την Ατλέτικο Μαδρίτης, καταβάλλοντας 16 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τον σύλλογο του Λονδίνου.

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη οργή στη Σαουθάμπτον, η οποία είχε φροντίσει εδώ και μερικές μέρες να κάνει... μύλο την υπόθεση. Στη δική τους συμφωνία με την Ατλέτικο, το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ο Αλντεβάιρελντ μετακόμισε στο «St. Mary's» για να παίξει με τη μορφή δανεισμού, συμπεριλήφθηκε και οψιόν αγοράς. Για να την ακυρώσουν οι «ροχιμπλάνκος» θα έπρεπε να έχουν καταβάλει ένα ποσό 3 εκατομμυρίων εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, όμως στη Σαουθάμπτον ισχυρίζονται ότι αυτό δεν έγινε.

Έτσι, διεκδικούν το δικαίωμά τους να κρατήσουν τον παίκτη και φέρονται να σκέφτονται ν' ακολουθήσουν μέχρι και τη δικαστική οδό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News