default-image

Μετακομίζει πιθανότατα στην Πόρτο ο Κασίγιας

Ποδόσφαιρο
Μετακομίζει πιθανότατα στην Πόρτο ο Κασίγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του φαίνεται να είναι ο Ικέρ Κασίγιας, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πόρτο.  

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο έμπειρος γκολκίπερ έχει συζητήσει με τον  Ισπανός προπονητής της Πόρτο, Γιούλεν Λοπετέγι και έχει πειστεί να μετακομίσει στην Πορτογαλία.

Ο Ισπανός διεθνής γκολκίπερ είναι από χθες σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες τον μαδριλένικο σύλλογο για τη λύση του συμβολαίου ώστε να μεταγραφεί στην Πόρτο. Ο Κασίγιας έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ και έχει λαμβάνειν μικτά 25 εκατομμύρια ευρώ (12,5 καθαρά).

Η πρόταση της Πόρτο είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ καθαρά για δύο χρόνια (2,5 τον χρόνο) και η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να πληρώσει μέρος των... απωλειών του Κασίγιας ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που προσφέρει η Πόρτο στον Ισπανό γκολκίπερ είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Οι δύο φίλα προσκείμενες στη Ρεάλ Μαδρίτης εφημερίδες, η «Marca» και η «AS», θεωρούσαν χθες δεδομένη τη συμφωνία για λύση του συμβολαίου του Ικερ Κασίγιας, ενώ στα πορτογαλικά ΜΜΕ γινόταν λόγος ακόμη και για παρουσίασή του από την Πόρτο αύριο. Ολα δείχνουν πως κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη Ρεάλ με τον Κασίγιας να αποχωρεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News