default-image

Νέο επεισόδιο μεταξύ Μίλερ και Γκουαρδιόλα

Ποδόσφαιρο
Νέο επεισόδιο μεταξύ Μίλερ και Γκουαρδιόλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σχέσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Τόμας Μίλερ δεν είναι καλές εδώ και καιρό. Τη Δευτέρα που μας πέρασε, ωστόσο, υπήρξε νέο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών και κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του Γερμανού στην Μπάγερν.

Ο Γκουαρδιόλα του έκανε συνεχώς παρατηρήσεις, ο Μίλερ «φόρτωσε» και του είπε ότι φεύγει για τα αποδυτήρια, αλλά τελικά ζήτησε συγνώμη και συνέχισε την προπόνηση. Χθες το πρωί, διαβάζοντας κάποιος τα γερμανικά ΜΜΕ (και την αναπαραγωγή τους στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά) θα μπορούσε να... τρελαθεί.

Από τη μία πλευρά ήταν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Sport 1» που έκανε λόγο για πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μπάγερν ύψους 82 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γερμανό διεθνή επιθετικό. Από την άλλη το επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Bild» που ανέφερε πως οι Βαυαροί δίνουν πακέτο (!) Μίλερ και Ρόμπεν στη Γιουνάιτεντ για να αποκτήσουν τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Να ισχύουν και τα δύο, δεν γίνεται και ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η Μπάγερν είχε αρνηθεί να δώσει 50 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουνάιτεντ στην κρούση που έκανε για να πάρει τον Αργεντινό διεθνή εξτρέμ. Στο ρεπορτάζ του «Sport 1» γίνεται λόγος και για συνάντηση του προέδρου της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίνγκε με τον αντιπρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, με θέμα συζήτησης τον Τόμας Μίλερ, κάτι που πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το σίγουρο είναι ότι κάτι τρέχει σε όλη αυτήν την ιστορία. Ο Μίλερ και ο Γκουαρδιόλα είναι στα μαχαίρια εδώ και έναν χρόνο. Πέρυσι τον Αύγουστο είχαν ένα επεισόδιο σε προπόνηση, ο Ισπανός τεχνικός έκανε αρκετές φορές φέτος αλλαγή τον Μίλερ σε κρίσιμα ματς και αυτός εξέφρασε τη δυσφορία του, με αποκορύφωμα το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου». Η Μπάγερν θεωρητικά δεν πουλάει τον Μίλερ, αυτό έχουν πει οι άνθρωποί της πολλές στο παρελθόν. Ο Λουίς φαν Χάαλ τον θέλει πάντως σαν τρελός, όπως θέλει και ο Γκουαρδιόλα τον Ντι Μαρία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είχε πολύ καλή σχέση με τον Γερμανό διεθνή στράικερ όταν ήταν στον πάγκο της Μπάγερν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News