default-image

Επιβεβαιώθηκαν οι επαφές της ΑΕΚ για τον Μάντιτς

Ποδόσφαιρο
Επιβεβαιώθηκαν οι επαφές της ΑΕΚ για τον Μάντιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδήσεις έδωσε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε συνέντευξή του σε σερβική ιστοσελίδα. Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι η Ένωση κινείται για την απόκτηση του Στάνισα Μάντιτς.

Μιλώντας στην Sport Novosti ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς  αποκάλυψε ότι παρακολουθεί παίκτες της εθνικής Νέων της Σερβίας και φάνηκε να επιβεβαιώνει τις επαφές για τον επιθετικό της Τσουκαρίτσκι, Στάνισα Μάντιτς. Ο 20χρονος άσος είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ φέτος με την ομάδα του, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας U20, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αν και μετά τη διοργάνωση επέλεξε να παίξει με το συγκρότημα Ανδρών της φυσικής του πατρίδας, του Μαυροβουνίου.

«Η Σερβία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Νέους. Αν μπορούσα θα έπαιρνα πολλούς παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά τουλάχιστον έναν πιστεύω πως μπορούμε να τον πάρουμε. Κοιτάζουμε πολλούς. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει, αρκεί να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις», τόνισε ο Μιλοβάνοβιτς.

Στις επίμονες ερωτήσεις των Σέρβων, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς απάντησε: «Στο Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία επιβεβαιώθηκε αυτό που ήξερα για αυτόν, ότι έχει σπουδαία ποιότητα. Είναι πολύ ταλαντούχος».

Μιλώντας για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, είπε: «Πάμε καλά, έχουμε αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες, όπως τον διεθνή με τη Βενεζουέλα Βάργκας, τον Αλγερινό Τζεμπούρ και τον Ισπανό Άρθο. Τώρα είμαστε κοντά στον Τζιοβάνι από τη Φλουμινένσε. Είχαμε πάρει από το χειμώνα τον Σιμόες από τη Μορεϊρένσε και θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα».

Όσο για το που στοχεύει η «Ένωση»; «Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, να μην είμαστε κάτω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, επιβεβαίωσε πως θα γίνει φιλικό με την Ίντερ στην Ιταλία. «Έχουμε τέσσερα δυνατά φιλικά στην Πολωνία, με τη Μακάμπι Χάιφα, την Ανόρθωση, τη Λεχ Πόζναν και τη Μάιντς, ενώ όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα θα παίξουμε με τη Σεβίλλη στις 6 Αυγούστου και στις 16 του μήνα θα κάνουμε την πρόβα τζενεράλε με την Ίντερ στην Ιταλία, μια εβδομάδα πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News