default-image

Μέσι: Είναι οδυνηρό να χάνεις στον τελικό

Ποδόσφαιρο
Μέσι: Είναι οδυνηρό να χάνεις στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν ψάχνει κάποιος τον μοιραίο ήρωα της Αργεντινής τις δύο τελευταίες χρονιές αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι. Φορτωμένος με την "ευθύνη" να μιμηθεί τον Ντιέγκο Μαραντόνα και να οδηγήσει τη χώρα του σε κάποιον σπουδαίο τίτλο που λείπει από το 1993 έφτασε δύο φορές κοντά στην πηγή αλλά έμεινε με στεγνά χείλη.

Πέρυσι στα γήπεδα της Βραζιλίας πήρε τον τίτλο του MVP στο Μουντιάλ όμως το βραβείο ήταν παρηγοριά καθώς στον τελικό ήρθε η ήττα στην παράταση από τη Γερμανία ενώ φέτος οδήγησε την "αλμπισελέστε" στον τελικό αλλά εκεί "σίγησε" και η Χιλή ήταν εκείνη που έκανε πάρτι στο φινάλε.

 Μετά το πέρας του τελικού ο 28χρονος σούπερ σταρ αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του MVP της διοργάνωσης ενώ αργά το βράδυ της Δευτέρας άνοιξε την καρδιά του προς τον κόσμο μέσω μηνύματός του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

"Δεν υπάρχει κάτι πιο οδυνηρό στο ποδόσφαιρο από το να χάνεις έναν τελικό. Δεν θέλω όμως να πω περισσότερα παρά να πω ευχαριστώ σε όλους που μας υποστήριξαν πάντα και συνέχισαν να το κάνουν σε όλες τις δύσκολες στιγμές", είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News