default-image

Μένουν στη Γιουβέντους Μαρκίζιο και Αλέγκρι

Ποδόσφαιρο
Μένουν στη Γιουβέντους Μαρκίζιο και Αλέγκρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γιουβέντους ήταν αυτή που ανακοίνωσε πως ο Αντρέα Πίρλο είναι πλέον παίκτης της New York City και τον αποχαιρέτησε, όμως λίγο αργότερα έκανε άλλες δύο σημαντικές ανακοινώσεις.

Η πρώτη είναι πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Κλάουντιο Μαρκίζιο μέχρι το 2020 και η δεύτερη έγινε στην συνέντευξη τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλό μέσου, με τον Αντρέα Ανιέλι να γνωστοποιεί πως έγινε επέκταση του συμβολαίου του προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

"Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο (επέκταση μέχρι το 2017). Αυτό μας κάνει χαρούμενους και υπερήφανους. Έκανε εξαιρετική πρώτη σεζόν, έχουμε μιλήσει και είναι αποφασισμένος για ανάλογη πορεία και επόμενα δύο χρόνια", τόνισε ο πρόεδρος της Γιουβέντους.

Για τον Μαρκίζιο ανέφερε: "Ο Κλάουντιο ζει το όνειρο κάθε παιδιού. Ήρθε στην Γιουβέντους 7 ετών, πέρασε από τις ομάδες όλων των ηλικιών, έπαιξε στην πρώτη ομάδα και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Κλάουντιο είναι ήδη θρύλος, είναι ήδη μέρος του μουσείου. Δεν είναι 30 ετών και έχει πάνω από 300 εμφανίσεις. Ενώνει το χτες με το αύριο της Γιουβέντους".

"Υπέγραψε για πέντε χρόνια, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να τελειώσει εδώ την καριέρα του. Είναι μεγάλη τιμή, αλλά ξέρει πως είναι και μεγάλη η ευθύνη".

Λόγω της ημέρας δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τον Πίρλο ο Μαρκίζιο και τόνισε πως δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, καθώς είναι εντελώς διαφορετικοί παίκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News