Αθλητισμός

Μεγαλομέτοχος στη Λάρισα ο Αλέξης Κούγιας

Μετά από αρκετές μέρες διαβουλεύσεων, email εκατέρωθεν και διαφωνίες, βρέθηκε οριστικά η χρυσή τομή!

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως του μεταβιβάστηκε και τυπικά (έπεσαν οι υπογραφές) απ' τον Βαγγέλη Πλεξίδα το 90% των μετοχών της ΑΕΛ και πλέον είναι το νέο αφεντικό του συλλόγου.

Κάτι που παράλληλα φέρνει και την πώληση της Παναχαϊκής (εκεί όπου είναι εξίσου ιδιοκτήτης) σε πρώτο πλάνο (πιθανώς να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας).

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 90 % των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρεία με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το 100 % της ιδιοκτησίας του προπονητικού κέντρου των Δένδρων και του εξοπλισμού των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ στο κέντρο της Λάρισας.

Τη σύμβαση για την μεταβίβαση υπέγραψε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» κύριος Σωτήριος Πλεξίδας του Αθανασίου. Αγοραστής όλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων είναι η εταιρεία την οποίαν εκπροσωπεί η κεφαλήν του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου.

Σήμερα για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση κατεβλήθη στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το ποσόν τα οποίο ήταν απαιτητό για τη μεταβίβαση και επεγράφησαν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Το τυπικό μέρος των μετοχών των μεταβιβάσεων ολοκληρώθηκε σήμερα στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Αλεξίου Νικολάου και τα συμβόλαια για τη μεταβίβαση των Δένδρων θα υπογραφούν μέχρι την Παρασκευή σε συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.

Λόγο του μεγέθους της συμβάσεως και του χρόνου που απαιτείται για τη σύνταξή τους ματαιώνεται η προαναγγελθείσα για σήμερα συνέντευξη του νόμιμου εκπροσώπου της αγοράστριας εταιρίας στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέχρι τη Παρασκευή.

Ο κύριος Αλέξιος Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον Βαγγέλη Πλεξίδα όσο και όλη την οικογένεια Πλεξίδα για την αξίωση αυτής της αγοραπωλησίας. Η συμβολαιογραφική μεταβίβαση των Δένδρων θα γίνει μέχρι την Παρασκευή στο συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.

Αθήνα 6/7/2015

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας».

Σχόλια