default-image

Πρωταγωνίστρια και τη νέα χρονιά η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Πρωταγωνίστρια και τη νέα χρονιά η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε στα Σπάτα η ανοιχτή «πρώτη» , της ΑΕΚ με τον Τραϊανό Δέλλα να θυμίζει στον κόσμο την ομάδα που πρωταγωνιστούσε, πριν υποβιβαστεί...

Η Ένωση ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα σεζόν με πρωινή προπόνηση που ήταν κλειστή για ΜΜΕ και κόσμο και το απόγευμα άνοιξε τις πόρτες, πραγματοποιώντας και τον καθιερωμένο αγιασμό.

«Περάσαμε δύσκολα χρόνια στην ΑΕΚ. Με υπομονή σκληρή δουλειά και αγάπη μεταξύ μας, καταφέραμε να φέρουμε την ΑΕΚ στη θέση της. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε βέβαια. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, για να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Δέλλας.

Για τις μεταγραφές είπε: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, θέλουμε κάποιες προσθήκες ακόμη. Υπάρχει όμως χρόνος να γίνουν μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα», ενώ όταν ρωτήθηκε για τις θέσεις που η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση, απάντησε: «Δεν θα σας πω τέτοια πράγματα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται ξέρουν τι χρειαζόμαστε και τι θα κάνουν».

Στη συνέχεια σχολίασε με χιούμορ την ερώτηση για το αν η ΑΕΚ θα πάρει «μεγάλο» όνομα… «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον Βασιλαντωνόπουλο. Εμένα με ενδιαφέρει το σύνολο. Μακάρι να βοηθήσουν όλοι που έχουν έρθει» είπε. Όσο για το τι να περιμένει κόσμος; «Ο κόσμος να περιμένει και αυτά που περίμενε πριν πέσει. Δηλαδή μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί» υπογράμμισε.

Ο Χρήστος Αραβίδης είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε. Είμαστε ξεκούραστοι και στόχος είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της. Και στόχος για μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, είναι πάντα η κορυφή. Εκείνο που θέλουμε και ονειρευόμαστε είναι να πετύχουμε κάτι δυνατό, αλλά φυσικά όλα αυτά θα τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Για μένα δεν είναι πρωτόγνωρο να παίζω στην Super League. Δεν θέλω να βάλω αριθμητικό στόχο στα γκολ όμως σίγουρα θέλω να είμαι πιο παραγωγικός σε σχέση με πέρυσι. Θέλω κάθε χρονιά να είμαι καλύτερος και αυτό περνά και μέσα από την ομάδα, που θέλει να παρουσιάζεται καλύτερη για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού».

Ο Σέζαρ Άρθο, ένα απο τα επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, ανέφερε: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Είμαι πολυ πεινασμένος για να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση. Είναι τεράστια ευκαιία για μένα. Η ομάδα απο ότι είδα είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και αυτό είναι πολύ σημαντκικό, γιατί όλοι μαζί θα πρέπει να πολεμήσουμε και είναι σημαντικό που είμαστε ενωμένοι».

Ο αρχηγός της AEK, Δημήτρης Ανάκογλου σχολίασε μεταξύ άλλων: «Καλή σεζόν δίχως τραυματισμούς να ευχηθώ αρχικά. Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια, τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Στόχος να γίνουμε καλή οικογένεια όπως πέρυσι και με σκληρή δουλειά και ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί πρωτάθλημα».

Δηλώσεις έκανε και ο Ροντρίγκο Γκάλο που τόνισε: «Ελπίζω να είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, γιατί ξέρω ότι η ΑΕΚ είνια μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να το πετύχει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News