default-image

Προπονητής στην Pemier League θέλει να γίνει ο Ρανιέρι

Ποδόσφαιρο
Προπονητής στην Pemier League θέλει να γίνει ο Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το 2000 μέχρι το 2004 ο Κλάουντιο Ρανιέρι έζησε την ωραία εμπειρία της παρουσίας στην Premier League όντας στον πάγκο της Τσέλσι, έκτοτε όμως δεν έχει τύχει να αναλάβει κάποια ομάδα που να αγωνίζεται στο Νησί.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε αγγλικό μέσο η επιθυμία του είναι να ξαναβρεθεί "στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης" προκειμένου να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του μετά τους λίγους μήνες που βρέθηκε στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας.

"Η εμπειρία με την Ελλάδα είναι πίσω μας, τώρα περιμένω το επόμενο φιλόδοξο σχέδιο. Δεν είχα επαφές με τη Λέστερ όμως εάν με καλούσαν θα ήμουν έτοιμος να ακούσω τι θα είχαν να μου πουν.

Το λέω αυτό γιατί θα με ενθουσίαζε να επιστρέψω στην Premier League. Για μένα είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης", δήλωσε αρχικά ο 63χρονος Ιταλός τεχνικός ο οποίος μίλησε και για την Τσέλσι που κληρονόμησε ο Ζοζέ Μουρίνιο από τον ίδιο το 2004.

"Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η επιτυχία του Ζοζέ επειδή του άφησα μία ομάδα πολύ δυνατή (σ.σ γελάει). Η Τσέλσι στην οποία δούλεψα ήταν ένας εξαιρετικός σύλλογος, με ένα υψηλό επίπεδο και με μεγάλη επικοινωνία. Ήξερα πως δεν θα κρατούσε για πάντα".

Τέλος ο Ρανιέρι προχώρησε σε μία παρομοίωση προκειμένου να εξηγήσει το μέγεθος της δυσκολίας του επαγγέλματός του: "Είμαστε όπως οι δικηγόροι: έχουμε έναν στόχο και κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε. Εάν τα καταφέρουμε καλώς, διαφορετικά φεύγουμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News