Αθλητισμός

Θα επιστρέψει με την Εθνική ο Ντόρσεϊ

Ευλογημένος που έζησε όλη την εμπειρία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο 19χρονος άσος στον ένα μήνα που ήταν στην Ελλάδα και την Εθνική Εφήβων έφτασε στην τετράδα του κόσμου και ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα.

«Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ την ομοσπονδία και τους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξασφαλίσω την υπηκοότητα και να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση. Ήταν μια πραγματική ευλογία για μένα. Μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, έζησα μια φοβερή εμπειρία και το την απόλαυσα», τόνισε ο Καλιφορνέζος άσος.

Η Εθνική δεν ανέβηκε στο βάθρο, ωστόσο αυτό δεν μετριάζει τη χαρά του. «Στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε το μετάλλιο. Σαν ομάδα όμως μεγαλώσαμε στη διάρκεια αυτού του τουρνουά και δουλέψαμε σκληρά», δήλωσε, ενώ για την ατομική του διάκριση είπε: «Είναι τιμή για μένα που με επέλεξαν στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Πραγματικά νιώθω ευλογημένος γι’ αυτή την ευκαιρία. Είμαι σοκαρισμένος, ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, κάτι διαφορετικό για μένα».

Η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, αλλά και των συμπαικτών του, ήταν κάτι που δεν έχει ξαναβιώσει. «Ο κόσμος ήρθε εδώ και μας στήριξε σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Όλοι τους έβαλαν το χαμόγελο στα πρόσωπά μας».

Έχοντας βιώσει τόσο ευχάριστα την πρώτη του εμπειρία με το εθνόσημο, υπόσχεται να επιστρέψει και να υπηρετήσει ξανά την ελληνική ομάδα. «Όποτε έρθει η ευκαιρία θα επιστρέψω για να ξαναπαίξω με την Εθνική ομάδα, είτε με την ομάδα των Νέων Ανδρών του χρόνου είτε ακόμη κι αργότερα ελπίζω με την Εθνική Ανδρών. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία θα έρθω μετά χαράς για να ξαναφορέσω το εθνόσημο».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους: «Θα επιστρέψω σίγουρα και σας ευχαριστώ για όλα».

Σχόλια