default-image

Χαραλαμπόπουλος: Κάναμε ότι μπορούσαμε

Μπάσκετ
Χαραλαμπόπουλος: Κάναμε ότι μπορούσαμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μετάλλιο δεν ήρθε, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να χαλάσει τη γενικότερη εικόνα για την Εθνική Εφήβων. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χαρακτήρισε απόλυτα πετυχημένη την πορεία αυτής της παρέας μετά την ήττα από την Τουρκία στον μικρό τελικό.

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παίξαμε για την ομάδα κι όχι για μας, ήμασταν μια παρέα από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό μετράει. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά είχαν όρεξη να παίξουν στον μικρό τελικό, παίξαμε δυνατά, απλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι», ανέφερε.

Ο ίδιος δεν κατάφερε να είναι στο επίπεδο που θα ήθελε λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπώρησε. «Είχα έναν τραυματισμό στο φιλικό με τις ΗΠΑ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές. Δεν μπορούσα να παίξω στο 100%, αλλά ευχαριστώ για την προσπάθεια που έγινε. Με βοηθούσαν από το πρωί ως το βράδυ για να παίξω έστω και για λίγο».

Όσο για το τι θα θυμάται και τι θέλει να ξεχάσει από τη διοργάνωση; «Θέλω να ξεχάσω τον τραυματισμό μου και τα παιχνίδια που δεν έπαιξα και θα θυμάμαι για πάντα αυτόν τον κόσμο που μας βοήθησε και μας στήριξε σε όλα τα παιχνίδια, είτε χάσαμε, είτε κερδίσαμε. Υπάρχει ένα δέσιμο λόγω της μητέρας μου με το Ηράκλειο, έχω έρθει πολλές φορές διακοπές και έχω συγγενείς. Με στήριξαν όπως και όλη την ομάδα, γι' αυτό τους ευχαριστώ».

Το καλοκαίρι δεν περιλαμβάνει για εκείνον ακόμη διακοπές, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Βόλο: «Είμαστε μια πολύ καλή φουρνιά, 1997-1998, με παιδιά που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να έχουμε μια ανάλογη πορεία».

Τέλος, για τον Παναθηναϊκό είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, μετά και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βόλο θα επικεντρωθώ στον Παναθηναϊκό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News