default-image

Για δύο χρόνια στη Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Μπαρτζώκας

Μπάσκετ
Για δύο χρόνια στη Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Μπαρτζώκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Οι Ρώσοι, μάλιστα, καλωσόρισαν τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Στο επίσημο σάιτ υπάρχει πλήρες βιογραφικό του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, με το σχόλιο πως πρόκειται για έναν από τους επιτυχημένους κόουτς στην Ελλάδα και την Ευρώπη την τελευταία δεκαετία.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχουμε μαζί μας τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έναν από τους πιο επιτυχημένους στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και κάτοχο του τίτλου του κορυφαίου προπονητή της Ευρωλίγκας το 2013. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε καλή απόδοση με την ανάπτυξη των Ρώσων παικτών. Ελπίζω πως το ταλέντο και η εμπειρία του Μπαρτζώκα θα είναι χρήσιμη για την ομάδα, η οποία με την παρουσία του θα είναι σταθερή, φιλόδοξη και επιτυχημένη» δήλωσε ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ, Αντρέι Βέντιτσεφ.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε: «Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στα έργα και όχι στα λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας στην VTB League και την Ευρωλίγκα. Είναι σημαντικό που η Λοκομοτίβ επιστρέφει στην κορυφαία διοργάνωση και πρέπει να ενισχύσουμε τη θέση της εκεί».

Και πρόσθεσε: «Από την αρχή των συζητήσεων με την ομάδα συνειδητοποίησα πως υπάρχει ταύτιση απόψεων. Η ομάδα είναι φιλόδοξη και είναι καλά οργανωμένη. Αυτό που θέλω λοιπόν, είναι να δουλέψουμε και να έχουμε μια παραγωγική σεζόν».

Και κατέληξε: «Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για την Λοκομοτίβ να αναπτύξει τους Ρώσους παίκτες. Για να χτίσεις μια επιτυχημένη ομάδα πρέπει να βελτιωθεί ο κάθε ένας παίκτης ξεχωριστά και μετά όλη η ομάδα. Αυτό αφορά και τους νεαρούς παίκτες και τα αστέρια. Είναι σημαντικά τα αποτελέσματα, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να βελτιώσουμε τους παίκτες και την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News