default-image

Πέντε αθλητές στο Παρίσι

Σπορ
Πέντε αθλητές στο Παρίσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε κορυφαίοι Έλληνες αθλητές θα αναμετρηθούν με αυτούς του παγκόσμιου στίβου στο Diamond League που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Παρίσι.

Φιλιππίδης, Κυριακοπούλου, Στεφανίδη, Μάστορας και Δουβαλίδης θα συνεχίσουν την φετινή προσπάθειά τους στη γαλλική πρωτεύουσα, ταξιδεύοντας με αξιώσεις για διάκριση.

Ο Κώστας Φιλιππίδης έσπασε στο Λαντάου πριν λίγες μέρες το πανελλήνιο ρεκόρ (5.85μ.) και στοχεύει να σπάσει το φράγμα των 5.90μ. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αφού θα έχει απέναντί του τον Ρενό Λαβιλενί (6.05μ.) και Ραφαέλ Χολζντέπε (5.92μ.).

Έτοιμη για μια ακόμα κορυφαία εμφάνιση είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία με 4.80μ. είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στις Μούρερ (4.80μ.), Σιντόροβα (4.70μ.) και Μόρις (4.70μ.). Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και η Κατερίνα Στεφανίδη, όμως παρότι έχει περάσει φέτος τα 4.71μ. ένας τραυματισμός την έχει κρατήσει πίσω και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις κορυφαίες εμφανίσεις.

Μια επίδοση πάνω από 2.30μ. θα κυνηγήσει ο Αντώνης Μάστορας στο ύψος, έχοντας απέναντί του τους Μπαρσίμ (2.41μ.) και Κινάρντ (2.37μ.).

Ο Κώστας Δουβαλίδης με κορυφαία φετινή στα 13.47 στα 110μ. εμπ. θα τρέξει κόντρα στους Πόρτερ (13.25) και Μπρέθγουάιτ (13.26).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News