default-image

"Βλέπει" και Βαν Ντάμε ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
"Βλέπει" και Βαν Ντάμε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για να ακούσουν και την απάντηση του Σέρχιο Σάντσεθ περιμένουν στον Παναθηναϊκό, μετά και τη νέα προθεσμία που τους ζήτησε.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αφενός είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», αφετέρου περιμένει τις εξελίξεις στην Ελλάδα για να πάρει την οριστική απόφαση, σχετικά με την πρόταση που του έχει γίνει από τους πράσινους. Ο παίκτης ζήτησε από τους Φύσσα-Βόκολο 48ωρη διορία στη χθεσινή επαφή που είχε μαζί τους, ενώ οι δύο πλευρές τα είχαν πει από κοντά την Τρίτη, καθώς συναντήθηκαν στην Βαρκελώνη.

Στον Παναθηναϊκό αντιλαμβάνονται την αγωνία του Σάντσεθ, αλλά είναι αναγκασμένοι να ασχοληθούν πλέον πολύ σοβαρά και με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν ψηλά στη λίστα για τον «βράχο» της άμυνας.

Μια από αυτές είναι και του Γέλεν Βαν Ντάμε. Πρόκειται για 32 ετών Βέλγο που αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης και όπως φαίνεται ο έμπειρος παίκτης, αλλά και η ομάδα δεν θέλουν να συνεχίσουν μαζί, καθώς δεν είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους. Μάλιστα, του προτάθηκε μείωση αποδοχών (παίρνει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως). Δεν είναι φρέσκια υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Έχει προταθεί εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται ότι λόγω της κατάστασης με τον Σάντσεθ άρχισαν να ασχολούνται όλο και πιο έντονα οι «πράσινοι» μετά το νέο αίτημα του Σάντσεθ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πιθανόν να τον θυμούνται (λόγω και του look του) και από τις αναμετρήσεις με την Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Βαν Ντάμε αγωνίστηκε βασικός και στο 0-0 του «Μορίς Ντουφράσν», αλλά και στο 2-1 υπέρ της Σταντάρ στη Λεωφόρο. Στη φετινή σεζόν έκανε 36 εμφανίσεις, ενώ σημείωσε δύο γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News