default-image

Για 15 Ιουλίου πάει η έναρξη του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Για 15 Ιουλίου πάει η έναρξη του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθημερινή είναι η επικοινωνία του Μουράτ Σεροπιάν με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αφού ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο Ελληνοαρμένιος τεχνικός αναμένεται στο Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα, για να αρχίσει και επίσημα η θητεία του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο νέος τεχνικός της Κρητικής ομάδας από την Αθήνα όπου βρίσκεται, κάνει ήδη τις επαφές του, για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και αναμένεται με την άφιξη του στο Ηράκλειο να καταθέσει τις προτάσεις του, στην διοίκηση του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει κάνει ο τεχνικός του ΟΦΗ, πρόθεση του, αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο, είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία στις 15 Ιουλίου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στο μεταξύ, ο Μουράτ Σεροπιάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της Κ20 του ΟΦΗ Δημήτρη Βολονάκη, από τον οποίο και ζήτησε μια ενημέρωση για τους παίκτες, από τις υποδομές του ΟΦΗ που θα ξεκινήσουν προετοιμασία  με την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Πρόθεση του κ. Σεροπιάν είναι να δει και ο ίδιος όλους τους ταλαντούχους παίκτες από τις ομάδες Κ15,Κ17,Κ20 για να έχει άποψη, για τις δυνατότητες τους και το κατά πόσο κάποιοι εξ' αυτών θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News