default-image

Βλάχος: Δεν είμαι Μουρίνιο αλλά μη με ξεφτιλίζουν!

Ποδόσφαιρο
Βλάχος: Δεν είμαι Μουρίνιο αλλά μη με ξεφτιλίζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε σημερα για την διαμάχη του με την Καλλονή και εξήγησε τι έχει συμβεί.

«Έχω ένα συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2016. Το συμβόλαιο είναι εν ισχύ και όφειλα ως επαγγελματίας προπονητής να βρισκόμουν στην πρώτη επίσημη. Στις 28 που οι παίκτες ήταν για αιματολογικές, ήμουν στο νησί και έπρεπε βάση του νόμου να βρίσκομαι κοντά. Χθες ήταν η πρώτη επίσημη, ωστόσο, δεν μου επετράπη η είσοδος. Δύο τρία άτομα δεν με άφηναν να περάσω. Ο ένας είναι αδερφός του Προκόπη Καρτάλη.

Ως όφειλα, επειδή έπρεπε να δώσω το παρών, κάλεσα την αστυνομία, γιατί έπρεπε να κάνω το νόμιμο γιατί διεκδικώ χρήματα και έχω αντίγραφο. Είμαι επαγγελματίας, δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Έχω γράψει μία ιστορία, έστω και μικρή. Ας δώσουμε μία λύση. Μην με ξεφτιλίζουν. Δεν έφυγα μόνος μου. Μοίρασα στα παιδιά τον ετήσιο προγραμματισμό. Τέσσερις μέρες πριν φύγουμε για διακοπές μου είπαν δεν θα συνεχίσουμε. Είπα ευχαριστώ πολύ, αλλά υπάρχει ένα συμβόλαιο εν ισχύ και πρέπει να το διευθετήσουμε. Δεν είμαι και ο Μουρίνιο να φύγω έτσι και να βρω εκατό προτάσεις. Είμαι μόνος μου στο νησί. Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά κάνω ότι είναι βάση συμβολαίου και κάνω ό,τι μου έχει πει η ομοσπονδία προπονητών».

Για το πως έφτασαν σε αυτό το σημείο ανέφερε: «Μας έκανε το τραπέζι μετά το ματς με τον Ατρόμητο ο κύριος Μιχαλάκης. Δύο εβδομάδες κάναμε προπονήσεις, έκανα τον ετήσιο προγραμματισμό, τον μοίρασα σε διοίκηση και παίκτες, σε ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά… Την Δευτέρα στις 18 Μαΐου ο κύριος Καρτάλης με φώναξε στο γραφείο και μου είπε ότι πρέπει να αποχωρήσω για οικονομικούς λόγους και μόνο. Του είπα ότι έπρεπε να μου κάνετε μία κουβέντα. Από τότε μέχρι σήμερα διαπραγματεύομαι για το πώς θα λυθεί η σύμβαση. Δεν μου αρέσει να είμαι εδώ και να με βλέπουν οι παίκτες. Δεν μου έχει ξανατύχει. Πρώτη φορά συμβαίνει. Κανέναν μας δεν συμφέρει εμάς αυτό. Μπορεί να είχα βρει ομάδα ή να κάνω και ένα χρόνο να βρω. Θα μπορούσαν να μου το είχαν πει από το Πάσχα και να είχαμε βρει μία λύση. Δεν είμαι ο Μουρίνιο. Είμαι ένας άνθρωπος που εργάζεται και περιμένω να αποζημιωθώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News