Αθλητισμός

"Πρώτη" χθες και στην Κέρκυρα

"Πρώτη" χθες στην Κέρκυρα, υπό την καθοδήγηση του Σάκη Τσιώλη, τις νέες συστάσεις και τα καλωσορίσματα, ακολούθησε η πρώτη ομιλία στους ποδοσφαιριστές. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη συνεργασία, διατυπώνοντας τη σιγουριά του πως η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους φετινούς στόχους της.

Το «παρών» στην «πρώτη» έδωσε και ο Σάσα Καϊκούτ, καθώς και τρεις παίκτες απ’ την ομάδα Νέων (Λευτέρης Πισσιάνης, Αλέξανδρος Γρηγοράκης, Άντονι Ίσσαρης), πλην των εκπαιδευόμενων, Γρηγόρη Χανδρινού και Γιώργου Γαρδικιώτη.

Αντίθετα απουσίασαν οι Κυριάκος Ανδρεόπουλος, Ζορντάο Ντιόγκο για προσωπικούς λόγους και οι στρατευμένοι Νίκος Κρητικός, Αλέξανδρος Κόντος και Τέλης Καραγιαννίδης.

Οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ημέρας ήταν οι: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Σαμπανίδης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαϊδης, Μεντής, Γκόμες, Βλάχος, Σιόντης, Μανωλάς, Καρντόζο, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος.

Παρόντες ήταν και αντιπρόσωποι της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιώργο Ζαρκάδα, στελέχη, συνεργάτες και αρκετοί φίλαθλοι.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς, με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στις 19.00 στα Γαζάτικα.

Τέλος, την ίδια μέρα η ΠΑΕ ευχαρίστησε όσους έληξαν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα, δηλαδή τους Χαβίτο, Ζουμπουλάκη, Γκαζαριάν, Φάμπιο και Ναγιάρ.

Σχόλια