Αθλητισμός

Συζητά με Τζιοβάνι η ΑΕΚ

Ξεκάθαρη επιβεβαίωση για το ποιος είναι ο «εκλεκτός» στη θέση του αριστερού μπακ προσέφερε η ΑΕΚ.

Στις συζητήσεις που είχε η «Ένωση» με τους εκπροσώπους της «Elenko Sports» (οι οποίοι έφτασαν την Τρίτη στην Αθήνα) έγινε ξεκάθαρη η επιθυμία να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος.

Ο αμυντικός της Φλουμινένσε αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον υποψήφιο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που έδειξε εμπράκτως η ΑΕΚ καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Έτσι, οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες και θα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους «κιτρινόμαυρους» για το πώς θα εξελιχθεί το θέμα της μετακίνησής του από τον βραζιλιάνικο σύλλογο (με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως τον προσεχή Δεκέμβρη).

Όσο για τον Λούκα, τα δικαιώματα του οποίου επίσης ανήκουν στην «Elenko Sports», είναι επίσης σαφές ότι ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Η δική του περίπτωση ωστόσο περνά σε δεύτερο πλάνο (δεδομένου ότι παραμένουν ανοιχτά τα θέματα των Σκόκο και Μπουονανότε), χωρίς ωστόσο αυτό να συμβαίνει ότι δε θα συνεχιστούν και για 'κείνον οι συζητήσεις.

Σχόλια