default-image

"Δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός", λέει ο Ινφαντίνο

Ποδόσφαιρο
"Δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός", λέει ο Ινφαντίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τίθεται σε κίνδυνο μέχρι στιγμής η συμμετοχή του ΟΣΦΠ στο Champions League  λόγω της εμπλοκής Μαρινάκη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», σύμφωνα με τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

«Τα πειθαρχικά όργανα της ΟΥΕΦΑ έχουν κατ' αρχήν δεχθεί τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League», δήλωσε αρχικά ο Γενικός Γραμματέας της UEFA κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA που διεξήχθη στην Πράγα.

Στη συνέχεια, ωστόσο, πρόσθεσε: «Οι έρευνες στην Ελλάδα συνεχίζονται και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Όπως όλοι γνωρίζουμε, υποθέσεις σαν αυτές μπορεί να χρειαστούν πολύ χρόνο μέχρι να έχουμε στα χέρια μας ξεκάθαρες αποδείξεις».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να προκύψει απόδειξη εμπλοκής του προέδρου του ΟΣΦΠ σε χειραγώγηση αγώνα, ο κ.Ινφαντίνο τόνισε: «Νομίζω ότι η UEFA έχει δείξει ότι έχει μια ξεκάθαρη αντιμετώπιση σε θέματα στημένων αγώνων. Αν υπάρξει απόδειξη εμπλοκής, θα ληφθεί υπ' όψιν στην τελική μας απόφαση. Υπάρχει ξεκάθαρος κανονισμός ο οποίος αυτόματα αποκλείει οποιαδήποτε ομάδα που έχει εμπλακεί σε στημένο αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News