Αθλητισμός

Σισέ: «Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα οΤζιμπρίλ Σισέ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (θα παίξει μουσική) και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στα ελληνικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Για άλλη μία φορά ο Γάλλος εξέφρασε την αγάπη του για τους «πράσινους», ενώ επισήμανε ότι θα ήθελε να ξαναπαίξει για τον Παναθηναϊκό παρότι πριν λίγες εβδομάδες είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, όπου θα παίξει μουσική, ο Γάλλος σούπερ σταρ ρωτήθηκε για την μεγάλη του αγάπη και ξεκαθάρισε πως θα επέστρεφε στην χώρα μας για λογαριασμό των πράσινων, δίχως να το σκεφτεί καθόλου! Αρκεί βέβαια να του ζητηθεί κάτι τέτοιο!

«Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου κάπου που αγαπώ. Αν μου έλεγαν από τον Παναθηναϊκό να επιστρέψω το Γενάρη, θα επέστρεφα με όλη μου την καρδιά. Το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει αυτή τη στιγμή για εμένα και θα παίξω με τη Σαν Πιερουάζ», ανέφερε ο Σισέ.

Ερωτηθείς για τον Μικαέλ Εσιέν, τι του είπε για την ομάδα και πώς την βλέπει του χρόνου, απάντησε: «Έχω ιδιαίτερο δεσμό με τον σύλλογο και τους οπαδούς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι και ο φίλος μου, ο Εσιέν στην ομάδα. Ήταν εύκολο για εμένα να του πω ορισμένα πράγματα όταν έγινε γνωστό ότι θα έρθει. Του είπα ότι ξέρω ότι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, όμως του ξεκαθάρισα ότι ποτέ στη ζωή του δεν θα βιώσει πουθενά αλλού τέτοια ατμόσφαιρα. Η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται ακόμα 1-2 παίκτες και θα μπορεί να παλέψει με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Είναι καλή ομάδα και είναι σε καλό επίπεδο».

Όσο για τη μουσική που θα παίξει, υπογράμμισε: «Προσπαθώ να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους. Εάν το πετυχαίνω με το ποδόσφαιρο ή με τη μουσική, είναι το ίδιο. Ελπίζω οι άνθρωποι να έρθουν να με ακούσουν, θα το ήθελα».

Σχόλια