default-image

Έρχεται για τις υπογραφές στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα

Αθλητισμός
Έρχεται για τις υπογραφές στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αποτελεί τον… εκλεκτό για τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τους Νταμπλούχους Ελλάδας. Ο λόγος έχει να κάνει με την δικαστική διαμάχη που έχει με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Ο Μάρκο Σίλβα ζητά αποζημίωση για το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τα «Λιοντάρια» της ιβηρικής χερσονήσου, κάτι που δεν δέχονται οι «πράσινοι». Μάλιστα, έχουν φέρει πολλά… εμπόδια, για να τον πιέσουν να αποχωρήσει από την δικαστική διαμάχη, όμως, από την στιγμή που δεν κάνει… πίσω, δυσκολεύεται και ο σχεδιασμός των Πορτογάλων και την έναρξη συνεργασίας με τον Ζόρζε Ζέσους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μάρκο Σίλβα είχε επαφή με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ορίστηκε νέο ραντεβού, την Τετάρτη (1/7) όπου θα συζητήσουν για τη λύση της συνεργασίας. Σε περίπτωση που όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο και ο Πορτογάλος τα βρει με τα «Λιοντάρια», τότε άμεσα θα ταξιδέψει για την Αθήνα, ούτως ώστε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και να αρχίσει άμεσα τη δουλειά στους Πειραιώτες. Άλλωστε, ο χρόνος πιέζει, μια και το επόμενο διάστημα έχει οριστεί η έναρξη προετοιμασίας της νέας σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News