default-image

Ο ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησε την Περιφέρεια για το Ευρωπαϊκό στίβου

Σπορ
Ο ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησε την Περιφέρεια για το Ευρωπαϊκό στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη για την οργανωτική προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων της Α΄ κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στο Ηράκλειο, απέστειλαν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, και ο γ.γ. Βασίλης Σεβαστής.

Συγκεκριμένα στην επιστολή τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη,  ο Πρόεδρος και ο γ.γ. του ΣΕΓΑΣ αναφέρουν:

«Αγαπητέ κύριε Κουκιαδάκη,

Οι αγώνες της Α΄ κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στο Ηράκλειο, σηματοδότησαν την επιστροφή της Ελλάδας - τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά - στην πρώτη γραμμή των διεθνών διοργανώσεων του στίβου.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί από την πρώτη στιγμή μοιραστήκατε μαζί μας το όνειρο για την ανάληψη της μεγάλης αυτής διοργάνωσης και συνεισφέρατε, με τους συνεργάτες σας, στην οργανωτική προσπάθεια για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των αγώνων.

Χωρίς εσάς, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Με την πολύτιμη βοήθεια σας πραγματοποιήθηκαν κρίσιμα έργα, έγιναν σημαντικές προμήθειες, ξεπεράστηκαν πολλά και σημαντικά προβλήματα και υλοποιήθηκε μία εξαιρετική προσπάθεια επικοινωνίας, που κινητοποίησε την τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή παρουσία φιλάθλων στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η Ελλάδα, η Κρήτη, το Ηράκλειο, ο ΣΕΓΑΣ, ο ελληνικός αθλητισμός, κέρδισαν πολλά από αυτούς τους αγώνες.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε σε όλους τους συνεργάτες σας τις ευχαριστίες μας. Βασιζόμαστε σε σας για να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να πετύχουμε στα χρόνια που έρχονται ακόμη περισσότερα.

Σας ευχαριστούμε!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος-Ο Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Σεβαστής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News