default-image

Ντούνγκα: Υπέφεραν λόγω ίωσης οι παίκτες μας

Ποδόσφαιρο
Ντούνγκα: Υπέφεραν λόγω ίωσης οι παίκτες μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Μία ίωση που ταλαιπώρησε αρκετούς από τους παίκτες της εθνικής Βραζιλίας ήταν ο λόγος για τον οποίο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα από την Παραγουάη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κάρλος Ντούνγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο»

Για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από τη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα

«Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεκαπέντε από τους παίκτες μας υπέφεραν από έναν ιό αυτήν την εβδομάδα. Έπρεπε να περιορίσουμε τις προπονήσεις. Ο παίκτες ήταν άρρωστοι, έπασχαν από αρκετούς πονοκεφάλους και πόνο στην πλάτη. Επρεπε να μειώσουμε την ένταση των προπονήσεων και να τους βοηθήσουμε να ανακάμψουν. Κάποιοι απ' αυτούς έκαναν εμετό. Ο Γουίλιαν δεν αισθανόταν καλά στο ημίχρονο και ο Ρομπίνιο υπέφερε στο τέλος».

Για το παιχνίδι με την Παραγουάη:

«Έπρεπε να ισορροπήσουμε το ματς από άποψη φυσικής κατάστασης και προσπαθήσαμε να νικήσουμε μέχρι το τέλος. Προσπαθήσαμε να εξουδετερώσουμε το αρχικό τους πλάνο - το εναέριο παιχνίδι. Είχαμε καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του ματς, με ταχύτητα και εναλλαγές των πλευρών».

Για την απουσία του Νεϊμάρ:

«Χάσαμε πέντε παίκτες κατά τη διάρκεια του φετινού τουρνουά και αυτό έκανε πιο δύσκολο το έργο μας. Ο Νεϊμάρ είναι σημαντικός παίκτης, όπως είναι και για την Μπαρτσελόνα, αλλά έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Ευχόμαστε να είχαμε νικήσει, ήταν ένα μεγάλο μάθημα αλλά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου παραμένει ο μεγαλύτερος στόχος μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News