Αθλητισμός

Πάει για το 2 στα 2 η Εθνική μας απόψε με τη Δομινικανή Δημ.

Με τη δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων  U19 με την Εθνική μας να αντιμετωπίζει στις 20:30 (ΕΡΤ2) τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέβαλε το άγχος της πρεμιέρας και συγκεντρώνεται στο αποψινό ματς που επίσης είναι πολύ σημαντικό και η νίκη αποτελεί μοναδικό στόχο.

Ένα ματς που δεν αναμένεται εύκολο με βάση το γεγονός ότι η Δομινικανή Δημοκρατία δυσκόλεψε αρκετά τη Σερβία και έδειξε ότι έχει ένα καλό σύνολο.

Όπως επισήμανε και ο  Ηλίας Παπαθεοδώρου για το αποψινό ματς: «Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι τελείως διαφορετική ομάδα από την Κορέα, με μεγάλα κορμιά, πολύ δυνατά παιδιά, είναι μια ομάδα που παίζει αμερικάνικο στυλ παιχνιδιού, με πολλά ντράιβ, ντρίμπλες και άλματα.

Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι σήμερα για να νικήσουμε. Έχουμε εικόνα από το ματς με τη Σερβία, τους έχουμε δει και σε κάποια φιλικά. Το σημαντικό είναι τα παιδιά τα δικά μας να είναι σε καλή κατάσταση, να βάλουν το σώμα τους γιατί το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ σκληρό και πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Στο άλλο ματς του ομίλου μας, η Σερβία αντιμετωπίζει στις 17:45 την Κορέα στο κλειστό του  Πανεπιστημίου.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς, στις 16:00 η Τουρκία αντιμετωπίζει την Ισπανία, ενώ στις 18:15 η Αμερική δίνει το πρώτο δυνατό επίσημο… τεστ κόντρα στην Κροατία. Και τα δύο ματς είναι στα Δύο Αοράκια. Από εκεί και πέρα, το αγωνιστικό... μενού περιλαμβάνει και άλλα σημαντικά ματς, με το πρόγραμμα του διημέρου να έχει ως εξής:

Κυριακή 28/6

Α' ΟΜΙΛΟΣ

18:15 (ΕΡΤ2) ΗΠΑ-Κροατία (Δύο Αοράκια)

20:00 Αίγυπτος-Ιράν (ΚΓ Πανεπιστημίου)

Β' ΟΜΙΛΟΣ

13:15 Κίνα-Αργεντινή (ΚΓ Πανεπιστημίου)

16:00 Τουρκία-Ισπανία (Δύο Αοράκια)

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

15:30 Τυνησία-Καναδάς (ΚΓ Πανεπιστημίου)

13:45 Αυστραλία-Ιταλία (Δύο Αοράκια)

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

17:45 Σερβία-Κορέα (ΚΓ Πανεπιστημίου)

20:30 (ΕΡΤ2) ΕΛΛΑΔΑ-Δομινικανή Δημ. (Δύο Αοράκια)

Σχόλια