default-image

Μοναδική πλέον επιλογή για Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Μοναδική πλέον επιλογή για Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ βλέπει μπροστά του μόνο τον Παναθηναϊκό, μετά τη στροφή της Μπεσικτας σε άλλον ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της.

Έπειτα από την απροθυμία του Ισπανού στόπερ να αγωνιστεί στην Τουρκία, ο προπονητής Σενιόλ Γκουνές, ζήτησε από τη διοίκηση των "αετών", τον διεθνή με τη Μπουρκίνα Φάσο, Μπακαρί Κονέ.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Λυών (έχει συμβόλαιο έως τις 30/6/2016), η οποία συζητά την πώληση του στη Μπεσικτάς έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα τουρκικά και τα γαλλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι δύο ομάδες θα καταλήξουν σε συμφωνία, ενώ, ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός να εγκατασταθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Καθίσταται σαφές, πλέον, ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί τη μοναδική ρεαλιστική και πιο συμφέρουσα επιλογή για τον Σέρχιο Σάντσεθ, με την πρόταση που του έχει καταθέσει.

Η Ελλάδα έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος μετά την εξαγγελία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Τα νέα έχουν διαδοθεί και τα έχει πληροφορηθεί ο Σέρχιο Σάντσεθ, όπως άλλωστε, και όλοι στην Ισπανία.

Προς το παρόν, στην ΠΑΕ δεν έχουν ενημερωθεί για κάποια αλλαγή στη στάση του Ισπανού στόπερ, αναφορικά με την προοπτική να έρθει στη χώρα μας. Η διαπραγμάτευση με τον ατζέντη του συνεχίζεται κανονικά, με στόχο να ολοκληρωθεί εντός του Σαββατοκύριακου (27-28/6).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News