default-image

Και επίσημα Κούγιας στη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Και επίσημα Κούγιας στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλέξης Κούγιας ξημερώνει  ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στα γραφεία της "LA FARM", όπου επήλθε η οριστική συμφωνία, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Πλεξίδας να διατηρήσει ένα ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας και το προπονητικό κέντρο.

Το κοινό Δελτίο Τύπου:

"Από Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια

Σήμερα, στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεί ο κος Αλέξης Κούγιας. Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.

Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι, σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.

Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως, από σήμερα ο κος Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητού της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.

Σήμερα, ο κος Πλεξίδας παρέδωσε στον κο Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 01/07/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News