Αθλητισμός

Αρνητική η απάντηση του Χάβου στον ΟΦΗ

Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Μάκη Χάβου στην πρόταση συνεργασίας με τον ΟΦΗ με τον Έλληνα τεχνικό να το κοινοποιεί με γραπτή δήλωσή του.

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν πρόκειται να είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Με γραπτή του δήλωση το βράδυ της Παρασκευής, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Κρητικού συλλόγου για την πρόταση κι ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα, απάντησε αρνητικά.

Μετά από 2.5 χρόνια και μια σούπερ σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού, ο Μάκης Χάβος όπως ήταν λογικό είχε προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μια από αυτές ήρθε και από την Κρήτη, όπου στο πρόσωπο του οι άνθρωποι του ΟΦΗ είδαν τον προπονητή που θα μπορούσε να πάρει την επόμενη 3ετία τα... κλειδιά της ομάδας και να την επαναφέρει στα «μεγάλα σαλόνια».

Η γραπτή δήλωση του Χάβου:

«Θεωρώ άκρως τιμητικό προς το πρόσωπο μου, την πρόταση του ΟΦΗ για να αρχίσει με εμένα ως προπονητή το νέο αγωνιστικό του ξεκίνημα, ώστε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί εκεί που ανήκει.

Εκεί που τον έμαθε όλη η Ελλάδα και χάρισε περηφάνια στους χιλιάδες φίλους του σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

Η παρουσία μου την περασμένη Τετάρτη στο Ηράκλειο, ήταν πράξη σεβασμού απέναντι στην ομάδα και τους ανθρώπους που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο να την επαναφέρουν στο μονοπάτι των επιτυχίων.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση ήταν εφάμιλλη ομάδας Σούπερ Λίγκας, δυστυχώς την δεδομένη χρονική στιγμή, οι συγκυρίες δεν το επιτρέπουν έτσι ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν.

Εύχομαι στον ΟΦΗ κάθε επιτυχία στις νέες του προκλήσεις και τα επόμενα χρόνια οι φίλοι του να ξαναζήσουν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν».

Σχόλια