Αθλητισμός

Σήμερα... κληρώνει για Χάβο

Ο «γάμος» του ΟΦΗ με τον Μάκη Χάβο δεν επισημοποιήθηκε ούτε χθες και η αγωνία παρατείνεται. Το θετικό κλίμα που «καλλιεργήθηκε» τις προηγούμενες ημέρες δε στάθηκε, φαίνεται, αρκετό για να κλείσει άμεσα τη συμφωνία, κάτι που σίγουρα έχει πολλαπλή «μετάφραση».

Ο 46χρονος τεχνικός αναμενόταν να έδινε την οριστική του απάντηση στην πρόταση που δέχτηκε από τους «ασπρόμαυρους», όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι δύο πλευρές, πάντως, μέσω των νομικών τους εκπροσώπων δούλεψαν αρκετά πάνω στην ολοκλήρωση του deal και μένει να ξεκαθαρίσει αν συνεχίζεται η εκατέρωθεν διάθεση για συνεργασία, με στόχο να υλοποιηθεί το πλάνο τριετίας, που έχει ορίσει η διοίκηση.

Οι Κρητικοί και ο νεαρός προπονητής είχαν τις τελικές επαφές τους, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση και εκτιμάται ότι στη διάρκεια της ημέρας θα έρθουν και οι ανακοινώσεις. Είτε αυτές είναι θετικές, είτε είναι αρνητικές. Η ομάδα των «9», εξάλλου, έχει στις 10:30 το πρωί την καθιερωμένη σαββατιάτικη σύσκεψη και με την ολοκλήρωσή της είναι πολύ πιθανό να τελειώσει το θέμα και να γίνει γνωστό αν ο κ. Χάβος αναλάβει ή όχι τα «ηνία» του ιστορικού σωματείου. Είναι δεδομένο πως ο χρόνος περνάει και στον ΟΦΗ θέλουν να κλείσουν το συγκεκριμένο κεφάλαιο.

Βαρύ πένθος

Από 'κει και πέρα, η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχει βυθιστεί στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό του μέλους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Στέλιου Δεληγιαννάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει:

«Ο Στέλιος Δεληγιαννάκης μετέχει τα τελευταία 2,5 χρόνια στα διοικητικά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και στο διάστημα της παρουσίας του έδειξε την αγάπη για το σύλλογο, αλλά διακρίθηκε και για το χαρακτήρα και το ήθος του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό παράδεισο, Στέλιο…».

Η κηδεία του Στέλιου Δεληγιαννάκη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αγία Σοφία Μπασταμπά και το «παρών» έδωσε αντιπροσωπία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σχόλια