default-image

Κώττας: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα»

Μπάσκετ
Κώττας: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμη είναι η Εθνική μας ομάδα ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων U19, όπου αντιμετωπίζει στις 20:30 την Κορέα στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Αυτό επισήμανε ο Θωμάς Κώττας σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ, ενώ τόνισε ότι υπάρχει άγχος, αλλά θα χαθεί μόλις ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περάσουν στο παρκέ.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με την Κορέα: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει τον τελευταίο καιρό αρκετά και αύριο θα μπούμε στο παρκέ δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε δυνατά την διοργάνωση. Υπάρχει λίγο άγχος, αλλά μόλις περάσουμε τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου θα απαλλαχθούμε από αυτό και απλά θα μπούμε να παίξουμε. Δεν έχει πολλά μεγάλα κορμιά η Κορέα, οπότε είναι λογικό να χτυπήσουμε μέσα στην ρακέτα. Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα και φυσικά να βρούμε τρόπο να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι».

Για τον κόσμο που στο τελευταίο φιλικό με τις ΗΠΑ έδωσε δυναμικό «παρών»: «Μακάρι να είναι και έτσι αύριο το γήπεδο και ακόμη πιο γεμάτο γιατί ο κόσμος μας εμψυχώνει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, αλλά και κουράγιο μέσα στον αγώνα».

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «Νιώθουμε καλύτερα γιατί ο Βασίλης είναι μεγάλη μονάδα για την ομάδα. Τον περιμένουμε με το που γίνει καλά να επιστρέψει γρήγορα στην ομάδα γιατί τον χρειαζόμαστε στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News