Αθλητισμός

O δήμαρχος Ηρακλείου για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U19

Μια εβδομάδα έπειτα από την ιδιαίτερα επιτυχημένη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου, ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U19, το οποίο «φέρνει ξανά το Ηράκλειο στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος», αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Λαμπρινός.

Σε δήλωσή του καλωσορίζει «με ιδιαίτερη χαρά τις ομάδες και τις αθλητικές αποστολές οι οποίες θα συμμετάσχουν στις συναντήσεις, που θα διεξαχθούν από τις 27 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου», αναφέροντας:

«Η διοργάνωση αυτή της FIBA, η οποία είχε την πολύμηνη αμέριστη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της Ε.Ο.Κ.  της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., και της Περιφέρειας Κρήτης, αναδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες του τόπου μας στην πραγμάτωση κορυφαίων αθλητικών γεγονότων διεθνούς εμβέλειας.

Ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης πρέπει να αγκαλιάσει τη διοργάνωση αυτή, στηρίζοντας τους αθλητές όλων των ομάδων. Ιδιαίτερα η Εθνική μας ομάδα χρειάζεται θερμή συμπαράσταση στις προσπάθειές της, κάτι που θα αποτελέσει κίνητρο για την επίτευξη των στόχων της και την ανάδειξη των μελλοντικών πρωταγωνιστών του ελληνικού μπάσκετ».

Καταλήγοντας ο κ. Λαμπρινός εύχεται «σε όλες τις ομάδες καλή δύναμη για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, και καλή παραμονή στην φιλόξενη πόλη μας».

Σχόλια