default-image

Επιμονή Ράμος για αποχώρηση

Αθλητισμός
Επιμονή Ράμος για αποχώρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κυριότερος λόγος για τις τάσεις φυγής του Σέρχιο Ράμος είναι η αδιάφορη -κατά τον ίδιο- στάση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να αποφευχθεί η αποχώρηση του εμβληματικού άσου της «βασίλισσας», ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας σύμφωνα με τη «Marca», πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τον κεντρικό αμυντικό, ώστε να ρίξει τους τόνους και να εκτονώσει τη μεταξύ τους ένταση.

Ο εκ των αρχηγών της Ρεάλ Μαδρίτης μετέφερε τα παράπονά του στον Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντάς του ότι η προσφορά του στην ομάδα δεν αναγνωρίζεται όσο θα έπρεπε και του υπενθύμισε ότι δεν έχουν τηρηθεί οι υποσχέσεις περί νέου συμβολαίου.

Παράλληλα, αυτό που τον έχει ενοχλήσει ακόμα περισσότερο είναι η στάση της διοίκησης τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία τον έχει στοχοποιήσει και τον έχουν παρουσιάσει ως «φιλάργυρο».

Από την πλευρά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ του πρότεινε να ηρεμήσει και να ξαναμιλήσουν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από τις διακοπές, αν και ο τελευταίος επέμεινε στην υπάρχουσα θέση του να αποχωρήσει από την ομάδα, ζητώντας από τη διοίκηση να εξετάσει την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News