Αθλητισμός

Θετικά "μηνύματα", αύριο τελικά η απάντηση

Το μίνι... θρίλερ για τον προπονητή του ΟΦΗ και την προοπτική συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο συνεχίζεται, αν και τα μηνύματα είναι θετικά.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν να δώσει σήμερα την οριστική του απάντηση, όμως τα δεδομένα διαμορφώθηκαν με τέτοιο τρόπο, που αυτό θα συμβεί αύριο. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύωρες έστω και τηλεφωνικά (με τον πρόεδρο Αντύπα Σηφάκη), με τον 45χρονο προπονητή να παραμένει στην Αθήνα, όπου επεξεργάστηκε την πρόταση του ΟΦΗ με την συνδρομή του δικηγόρου του, Μηνά Λυσάνδρου.

Οι δύο πλευρές ήταν σε ανοιχτή γραμμή, ανταλλάζοντας e-mail και οι πληροφορίες λένε, ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία. Αυτό προκύπτει και από το περιβάλλον του Μάκη Χάβου, που δείχνει θετικός να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την αγωνιστική… αναγέννηση της ομάδας του Ηρακλείου.

Η νέα παράταση έχει να κάνει με κάποιες παραμέτρους που προέκυψαν. Ένα ζήτημα που υπάρχει στο… τραπέζι, είναι η νομική φόρμουλα για το πλαίσιο συνεργασίας, καθώς όπως είναι γνωστό στη Γ' Εθνική δεν υπάρχουν συμβόλαια.

Το δεύτερο σημείο της καθυστέρησης έχει να κάνει με την αυριανή γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του 45χρονου προπονητή, τον συμβούλευσε να περιμένει τα αποτελέσματα στην τακτική συνέλευση της Ομοσπονδίας, για τον… «φόβο των Ιουδαίων» για τυχόν νέα σοβαρά δεδομένα, που θα αφορούν τον οικειοθελή υποβιβασμό ομάδων στη Γ' Εθνική. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν αναμένεται, βάσει και όσων έχουν προκύψει από το προηγούμενο διάστημα.

Σχόλια