default-image

Σκουλίδας: Όσο πιο ψηλά γίνεται

Μπάσκετ
Σκουλίδας: Όσο πιο ψηλά γίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διατηρώντας χαμηλούς τόνους και ο  Διονύσης Σκουλίδας τονίζει  πως στόχος της  Εθνικής Εφήβων στο Μουντομπάσκετ  που φιλοξενείται στο Ηράκλειο είναι το καλύτερο δυνατό…

-το άγχος πριν το πρώτο τζάμπολ του τουρνουά: «Χίλια τοις εκατό υπάρχει άγχος. Έχουμε κάνει ένα μήνα προετοιμασία, δουλεύουμε κάθε μέρα όσο πιο σκληρά μπορούμε και σίγουρα κάθε παιδί έχει ένα άγχος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

-τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Ο κόουτς έχει δίκιο που λέει ότι δεν προετοιμαστήκαμε έτσι όπως θέλαμε από την αρχή. Έλειπαν τρεις τέσσερις πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα μας, αλλά όλοι δώσαμε έμφαση και είχαμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και είμαστε ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας και θα πάμε αρκετά καλά».

-την Κορέα: «Λίγα πράγματα ξέρουμε για την Κορέα. Ξέρουμε πως είναι μια ομάδα πολύ κοντή που τρέχει και πιέζει σε όλο το γήπεδο και τα σαράντα λεπτά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που έχουμε με τα μεγάλα μας κορμιά κάτω από την ρακέτα και να είμαστε πολύ πιεστικοί στην άμυνα, ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-τον τραυματισμό του Χαραλαμπόπουλου: «Αγχώθηκα πάρα πολύ, όπως και όλη η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Δείχνει πως η κατάστασή του καλυτερεύει και ελπίζουμε να είναι μαζί μας στο παρκέ όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

-τον στόχο της Εθνικής: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για μετάλλια. Σίγουρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε κάθε αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το χίλια τοις εκατό που έχουμε. Μέρα με την μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Και πιστεύω πως έχουμε το ταλέντο και τις ικανότητες να φτάσουμε πάρα πολύ ψηλά».

-τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης: «Στο φιλικό με τις ΗΠΑ είχε πάρα πολύ κόσμο το γήπεδο και είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς να βλέπουμε τόσο κόσμο. Είναι κάτι που μας ανεβάζει ψυχολογικά και μας αφαιρεί ένα ποσοστό από το άγχος. Ελπίζω στα επίσημα παιχνίδια να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος. Θα είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News