default-image

Μένουν οι λεπτομέρειες με Τσιώλη στην Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Μένουν οι λεπτομέρειες με Τσιώλη στην Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σάκης Τσιώλης βρίσκεται στην Κέρκυρα προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν αναλάβει τα ηνία της Κέρκυρας.

«Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την ομάδα. Απομένουν λεπτομέρειες σε κάποια τυπικά θέματα και για την προετοιμασία. Έχω πολύ καλή εικόνα για το ρόστερ και την οργάνωση της ομάδας».

Έφθασε αεροπορικώς από Αθήνα στις 18.10 και τον υποδέχτηκε ο υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων κι επικοινωνίας, Βασίλης Αργυρός, ο γενικός αρχηγός, Αλέκος Αναλύτης και υπεύθυνος γραφείου Τύπου, Ηλίας Αλεξόπουλος. Σε δηλώσεις του, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι, για να έρθει στην Κέρκυρα, σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και ότι απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες, που αναμένεται να τακτοποιηθούν στις συζητήσεις που θα υπάρξουν σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί. Επίσης είπε ότι έχει σαφή και εξαιρετικά άποψη για το υπάρχον υλικό της Κέρκυρας και το συνολικό τρόπο λειτουργίας και οργάνωσής της. Κατόπιν αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Έρμονες, ενώ αύριο, πλην του ραντεβού με τη διοίκηση, έχει προγραμματιστεί επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της ομάδας (γήπεδο, βοηθητικά, γραφεία κ.λπ.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News