default-image

Τζόρτζεβιτς στον πάγκο θέλουν στον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Τζόρτζεβιτς στον πάγκο θέλουν στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "πράσινοι" αναζητούν τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στην άκρη του πάγκου, τον άνθρωπο που θα πατήσει το "restart" για τη νέα εποχή του Παναθηναϊκού. Όλες αυτές τις ημέρες έχουν προταθεί δεκάδες προπονητές, με ελάχιστους όμως να ξεχωρίζουν σ' αυτή τη λίστα. Τέτοια ονόματα ήταν ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ με τη μακρά θητεία στο ΝΒΑ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τον κόσμο του "τριφυλλιού". Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, το όνομα που φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο λόγος για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, ο οποίος σημείωσε τεράστια επιτυχία πέρσι με τη συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Τζόρτζεβιτς, που αποτέλεσε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ ως παίκτης, έχει εργαστεί στον πάγκο της Μπενετόν και σ' αυτόν της Μιλάνο και θεωρείται ένας τεχνικός με ισχυρή προσωπικότητα, που ξέρει να διαχειρίζεται προσωπικότητες. Από το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα την επιτυχία της Σερβίας θεωρείται ένα από τα "καυτά" ονόματα ανάμεσα στους Ευρωπαίους προπονητές, αν και ο ίδιος είχε αρνηθεί να συνδυάσει τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με κάποιο σύλλογο.

Αυτό φαίνεται ότι είναι και το "εμπόδιο" που προκύπτει στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και να μπορέσει να συνδυάσει τόσο την Σερβία (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016), όσο και τους "πρασίνους".

Όπως και να 'χει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αισιοδοξούν ότι ως και αύριο θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή. Αυτός ενδεχομένως να είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, εκτός αν προκύψει την τελευταία στιγμή κάποιο όνομα έκπληξη, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι στο "τριφύλλι" έχουν απλώσει τα δίχτυα τους ακόμη και στο ΝΒΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News