default-image

Στο "χέρι" της ΑΕΚ ο Άρθο

Ποδόσφαιρο
Στο "χέρι" της ΑΕΚ ο Άρθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θέσαρ Άρθο είναι ο Ισπανός αμυντικός που φαίνεται να έχει πλέον στο χέρι η «Ένωση». Με την πλευρά του 29χρονου στόπερ υπάρχει επί της ουσίας συμφωνία στο οικονομικό, ωστόσο εκκρεμεί μια τελική σύσκεψη κορυφής των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να δοθεί η τελική έγκριση για την υλοποίηση της μεταγραφής ή τη στροφή σε κάποιον άλλο στόχο.

«Επειδή πρόκειται για θέμα που ακόμη δεν έχει κλείσει, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πω πολλά. Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι έχουμε πρόταση από την ΑΕΚ», δήλωσε στη SportDay ο μάνατζερ του παίκτη, Χόρχε Σαντόμε.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει τα όπλα για την περίπτωση του Χάβι Βάρας. Ο 32χρονος γκολκίπερ αποτελεί τον πρώτο στόχο, αλλά έχει ζητήσει ολιγοήμερη προθεσμία για να εξετάσεις τις προτάσεις που έχει. Μεγαλύτερος ανταγωνιστής για την υπογραφή του είναι η Μάλαγα, μιας και είναι Ανδαλουσιάνος, ωστόσο εκεί παρουσία του Κάρλος Καμενί δεν θα είναι βασικός. Στη λίστα της «Ένωσης» υπάρχουν και 2-3 ακόμη περιπτώσεις τερματοφυλάκων.

Στην αναμονή έχει μπει η υπόθεση του αριστερού μπακ, ωστόσο όπως κι αυτές των στόπερ και τερματοφύλακα θα έχει «κλείσει» πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Δεν βιάζεται για τους δανεικούς

Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, που θα γίνει στην Πολωνία, θα ληφθούν οι αποφάσεις για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί. Υποψήφιοι για να πάνε σε άλλες ομάδες, προκειμένου να «ψηθούν», είναι οι Φαγέ, Ζόριτς, Πεταυράκης και Π. Ντούνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News